Partnerkapcsolat

Probléma-megoldás, a hozzáadott érték maximalizálása

A TOPIGS több mint genetika, a TOPIGS genetika, szolgáltatással és szaktudással kombinálva. Szakemberek csapata támogatja a TOPIGS genetika felhasználóit a tenyésztés, takarmányozás, egészségügy és a vágottest-minőségének javítása területén. Szakembereink kiemelkedő tudományos és kereskedelmi ismeretekkel rendelkeznek a fenti szakterületeken. E szolgáltatással a TOPIGS ügyfelei maximálisan kihasználhatják a genetika előnyeit, és ez egy szilárd alapot biztosít a sikeres együttműködéshez.

A különböző szakterületek és ezek ismeretanyaga teszi a TOPIGS-ot a sertéshús előállítás termelési láncának minden résztvevője számára megbecsült partnerré. Termelőkkel, integrátorokkal, feldolgozókkal, egyetemekkel, kutatóintézetekkel és a sertésipar egyéb résztvevőivel kialakított kapcsolatai révén a TOPIGS képes olyan partnerkapcsolatokat kialakítani, amely az összes érintett fél számára előnyös.

A TOPIGS olyan, egyedi megoldásokat kínál, melyek tökéletesen kielégítik a termelők genetikával szembeni- és a piaci kereslet igényeit. Például a TOPIGS világszerte számos törzstenyészetet alakított ki, amelyek megfelelnek a legszigorúbb SPF-szabványoknak, és amelyek a kívánt egészségügyi státusznak megfelelő genetikát tudják biztosítani.

© 2012 TOPIGS. Minden jog fenntartva.