Tisztelt Felhasználónk!

Mivel a TOPIGS partnerként nagyra értékeli Önöket, ezúton szeretnék néhány bizalmas információt megosztani Önökkel.

 Büszkén jelenthetem be egy új állattenyésztő vállalat létrejöttét: a holland TOPIGS és a norvég Norsvin a világ leginnovatívabb sertésgenetikai cégeként Topigs Norsvin néven egyesítik nemzetközi tevékenységüket. A Topigs Norsvin székhelye a hollandiai Vught lesz. A TOPIGS Nederland, a Varkens K.I. Nederland és a Norsvin SA nem része e fúziónak.

 A TOPIGS és a Norsvin a nagyobb és átgondoltabb befektetéseikhez összehangolják K+F tevékenységeiket, hogy így gyorsítsák fel a genetikai fejlesztések ütemét és fejlesszenek új termékeket. A két cég sok éven át folytatott sikeres együttműködést bizonyos K+F projektekben, és most teljes mértékben összehangolják valamennyi K+F tevékenységüket. A kombinált K+F költségvetés 18 millió euró (kb. 25 millió dollár) körül van, ami az új vállalat árbevételének 14%-ának felel meg. Az új vállalat pilléreit a genetikai fejlesztések kutatása, innovációja és azok széleskörű elterjesztése jelentik majd.

 A Topigs Norsvin az eddigit kiegészítő, az ügyfelek számára megnövelt értéket jelentő termékportfoliót kínál. Mindkét egyesülő cég jelenlegi termékei továbbra is elérhetők maradnak. Az új, kombinált termékek eredményei annyira ígéretesek, hogy azok globális előnyei már láthatók.

 A két cég piaci pozíciója – a TOPIGS globális jelenléte, valamint a Norsvin erőteljes jelenléte Skandináviában, az USA-ban és a balti térségben – jól kiegészíti egymást. A Topigs Norsvin stratégiájának része a partnerek egyéni igényein alapuló helyi jelenlét útján megvalósított kiváló szakmai támogatás.

 A fúzióra hivatalosan a World Pork Expo kiállításon kerül majd sor, az Iowai Des Moines-ban, 2014. 06. 04.-én helyi idő szerint 8.15-kor (vagyis európai nyári időszámítás szerint (Berlin, Párizs) 15.15-kor

 A hivatalos fúziót követően felvesszük Önökkel a kapcsolatot, hogy további tájékoztatást adjunk / válaszoljunk kérdéseikre / megszervezzünk egy találkozót a jövőbeli közös lehetőségek részletesebb megvitatásához. Addig is a Topigs Norsvin kapcsán további információkat a www.topigsnorsvin.com oldalon talál, közvetlenül a hivatalos fúzió után.

 

Üdvözlettel:

Topigs Danubia Kft.

 Simon Gyula

 Ügyvezető Igazgató

topigs-norsvin-logo.jpgSAJTÓKÖZLEMÉNYEK

A Topigs Norsvin történet - 2014.05.26.
A TOPIGS és a Norsvin, "Topigs Norsvin" néven egyesül - 2014.06.04

Ezt a hírlevelet a(z) example@domain.com címre küldtük.

Hivatkozva és tiszteletben tartva: "a gazdasági és reklámtevékenységről szóló" 1997. évi LVIII. törvény15. paragrafus (1.) Valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt. Továbbá tájékoztatni szeretnénk, hogy az e-mail címe nyilvános címjegyzékből, hirdetményükből vagy a médiából került hozzánk. Amennyiben levelünkkel zavartuk úgy elnézését kérjük! Köszönjük eddigi türelmét!

Adatvédelmi nyilvántartási szám: folyamatban..

Amennyiben a jövőben nem szeretné megkapni hírlevelünket, a lemondásához, kérjük, kattintson a következő linkre: leiratkozás

Megtekintés böngészőben