Bizalom

Kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolatok kiépítése

Mint az Önök sertéstenyésztési partnere, azon dolgozunk, hogy szilárd, hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki. Ügyfeleink és egyéb partnereink nemcsak ma, hanem a jövőben is számíthatnak ránk. A hosszú távú kapcsolatok felépítése során megismerjük azokat a vállalatokat, amelyek számára dolgozunk, és kiépítjük a kölcsönös bizalom alapjait. Ezután tudunk együtt dolgozni egy hatékonyabb, modern sertéshústermelés genetikai alapjainak a kifejlesztésében.

Ez a módszer teszi a TOPIGS-ot ideális partnerré az integrátorok és hús-feldolgozók számára. Miért? Mert a TOPIGS teljes szaktudás-csomagot biztosít, messze az elérhető legjobb sertésgenetikával. A TOPIGS csúcsgenetikát, mesterséges termékenyítési ismereteket és szaktudást, a kiváló helyszíni szolgáltatást, valamint az Önök termelési folyamatainak monitorozását és értékelését ajánlja.

A teljes TOPIGS csomag az Önök jelenlegi és jövőbeli termeléséhez biztos alapot garantál, mert a TOPIGS az előrehaladást jelenti a sertéstenyésztésben. Célunk a genetikai előrehaladás biztosítása az Önök telepén, amely a sikeres sertéshústermelés alapja.

© 2012 TOPIGS. Minden jog fenntartva.