Bemutatkozás

A TOPIGS világszerte vezető helyen áll a sertéstenyésztésben és a mesterséges termékenyítésben. A TOPIGS több mint 50 országban tevékenykedik, és saját területén vezető szerepet tölt be. Mivel helyi leányvállalatokkal, közös vállalatokkal és forgalmazókkal dolgozunk együtt, ezáltal a TOPIGS helyzete ideális a helyi piacok igényeinek kielégítése szempontjából.

A TOPIGS az egyes országokban piacvezető, vagy a legnagyobb ellátók egyike. Saját nukleusz tenyész telepekkel rendelkezünk, melyeken keresztül a hazai és nemzetközi piacok igényeihez szabott, jó minőségű sertésgenetikával tudjuk kiszolgálni partnereinket.

A TOPIGS az előrehaladást képviseli a sertéstenyésztésben. Ez azt jelenti, hogy a kutatás, az innováció és a genetikai előrehaladás vállalatunk alappillérei. A TOPIGS kutatási és fejlesztési programjait, vezető egyetemekkel és kutatóintézetekkel együttműködve hajtja végre világszerte. Termékeink folyamatos fejlesztése révén tesszük lehetővé ügyfeleink számára, hogy maximális eredményeket érhessenek el.

© 2012 TOPIGS. Minden jog fenntartva.